Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Sauce bretonne
(bretonse saus)
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
30
g
boter
▢
30
g
selderij
▢
30
g
champignons
▢
¾
l
visvelouté
▢
30
g
prei
▢
30
g
ui
▢
1
deciliter
slagroom
Instructies
Maak de groente en champignons schoon en snij ze in fijne reepjes.
Smelt de boter in een pannetje en stoof hierin zachtjes de groeneten en champignons totdatz e helemaal gaar zijn.
Voeg dan de visvelouté toe en laat nog 10 minuten zachtjes koken.
Geef er de room bij en laat nog even aan de kook komen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze saus begeleidt gepocheerde vis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus