Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Sauce livonienne
(Lijflandse saus)
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
zout
▢
peper
▢
40
g
wortel
▢
40
g
ui
▢
1
truffel
▢
1
l
visveloutésaus
▢
1
deciliter
slagroom
▢
40
g
knolselderij
▢
40
g
champignons
▢
peterselie
Instructies
Maak de groente en champignons schoon en snij ze in smalle reepjes.
Stoof de reepjes in wat boter.
Snij ook de truffel in smalle reepjes.
Was de peterselie en hak ze fijn.
Verwarm de visvelouté, voeg champignons, groente en truffel toe en ook de gehakte peterselie.
Controleer de smaak en verbeter deze eventueel met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze saus kan worden geserveerd bij gepocheerde vis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus