Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Sauce Venitienne
(Venetiaanse saus)
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
deciliter
dragonazijn
▢
kervel
▢
100
g
boter
▢
2
sjalotjes
▢
dragon
▢
¾
l
witte wijnsaus
Instructies
Maak de sjalotjes schoon en hak ze fijn
Was de kervel en dragon.
Voeg 25 g kervel en de sjalotjes bij de azijn en laat dit voor 2/3 inkoken.
Hak de rest van de kervel en dragon fijn.
Passeer het ingekookte vocht door een zeef en voeg er de witte wijnsaus bij.
Laat nog even koken.
Klop er van het vuur af 100 g boter bij stukjes door de saus.
Geef er wat gehakte kervel en dragon bij.
Notities / Tips / Wijnadvies
serveer de saus bij vis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus