Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roerei met groenten en kaas
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
scharreleieren
▢
peper
▢
zout
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
400
g
Italiaanse roerbakgroenten
▢
1
rode paprika
in stukjes
▢
250
g
kastanjechampignons
in plakjes
▢
2
eetlepel(s)
aardappelmix Italiaanse kruiden
▢
100
g
jong belegen geraspte kaas
Instructies
Klop de eieren met 4 eetlepels water en peper en zout los.
Verhit 2 eetlepels van de olie en bak de roerbakgroenten met de paprika en de champignons al omscheppend beetgaar.
Schep de aardappelmix erdoor.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag, schenk het eimengsel in de pan en draai de pan.
Bak het eimengsel al roerende met een houten spatel totdat al het ei net gestold is.
Schep de groenten op een platte schaal en verdeel het roerei erover.
Bestrooi met de kaas en het bieslook.
Lekker met gekookte krielaardappeltjes in schil.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Golden Kaan, Sauvignon blanc, wit, Zuid-Afrika
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Ei