Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken woknoedels met garnalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Conimex woknoedels à 248 g
▢
600
g
panklare broccoli
in kleine roosjes
▢
zout
▢
3
eetlepel(s)
wokolie
Conimex
▢
1
ui
in partjes
▢
1
teentje
knoflook
gesnipperd
▢
300
g
gepelde garnalen
▢
½
flesje Conimex woksaus five spices
Instructies
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de broccoli 5 minuten in water met zout.
Spoel de broccoli in een vergiet onder koud stromend water af en laat de groente goed uitlekken.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui met de knoflook al omscheppend 3 minuten.
Voeg de broccoli toe en bak alles al omscheppend 5 minuten.
Schep de afgegoten noedels, de garnalen en de woksaus erdoor en verwarm alles al omscheppend.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met kroepoek en atjar.
Wijnadvies:
Hardys Stamp Riesling Gewurtraminer
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Mie
/
Vis
/
Zeevruchten