Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Albicocca con Ricotta
Abrikozen gevuld met ricotta
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
ricotta
▢
½
theelepel
kaneelpoeder
gemalen
▢
10
amandelen
fijngehakte
▢
2
eetlepels
witte basterdsuiker
▢
12
abrikozen
Instructies
roer 250 gr ricotta kaas los en voeg 1/2 theelepel gemalen kaneelpoeder, 10 fijngehakte amandelen en 2 eetlepels witte basterdsuiker toe.
Halveer 12 mooie grote abrikozen en verwijder de pit (of laat abrikozen uit blik goed uitlekken).
Vul de abrikozen met het ricottamengsel, druk abrikozenhelften weer tegen elkaar en serveer ze zo
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Kaas
/
Nagerecht
Land van herkomst
Italië