Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gelato alle pesche
Perzikenijs
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
geschilde rijpe perziken in plakjes
▢
een scheutje citroensap
▢
1
ei
▢
4
eidooiers
▢
350
gram
basterdsuiker
▢
¼
liter
slagroom
▢
¼
liter
melk
▢
bitterkoekjes om te garneren
Instructies
Pureer de peziken in de keukenmachine.
Zorg, dat ze niet helemaal glad gepureerd worden en meng er het citroensap door.
Klop het ei en de eidooiers in een kom licht en luchtig met de suiker.
Klop er scheut voor scheut eerst de slagroom, daarna de melk en als laatste de perziken door.
Garneer met verkruimelde bitterkoekjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
IJs
Land van herkomst
Italië