Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw in kaasjasje geserveerd met tagliatelle
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eieren
▢
40
g
kaas jongbelegen
▢
4
x 80 g kabeljauw
▢
bloem
▢
500
g
gekookte tagliatelle
▢
2
tomaten in stukjes
▢
1
ui in blokjes
▢
250
g
champignons in plakjes
▢
olijfolie
▢
enkele blaadjes basilicum
Instructies
Eieren loskloppen en kaas erdoor roeren.
4 eetlepels olie verwarmen in (tefal) koekenpan.
Kabeljauw drogen, peperen en zouten en door bloem halen.
Kabeljauw door kaasbeslag halen en beide zijden goudbruin bakken.
In wok olie verwarmen en champignons en ui bakken; tomaten toevoegen en zachtjes garen.
Tagliatelle toevoegen en geheel verwarmen en op smaak brengen met peper en zout.
Pasta op schaal; hierop de kabeljauw en garneren met blaadjes basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis