Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw stoofgerecht
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
450
g
voorgekookte kriel
▢
4
x 150 g kabeljauw
▢
50
g
boter
▢
2
eetlepel(s)
mosterd
▢
1
bosje
bieslook
▢
3
eetlepel(s)
witte wijn
▢
1
dl
water
▢
1
ui gesnipperd
▢
400
g
geraspte wortel
▢
sap van 1 sinaasappel
▢
peper
▢
zout
▢
suiker
▢
25
g
olijfolie
Instructies
Water, witte wijn, ui, zout, mosterd en krieltjes aan de kook brengen; ± 5 minuten zachtjes koken.
Boter toevoegen, dan de kabeljauw en zachtjes laten garen ± 10 minuten.
Als vocht teveel verdampt is, wat water toevoegen.
Bieslook snijden en ½ bieslook toevoegen.
Sinaasappelsap mengen met peper, zout en suiker.
Olijfolie er langzaam door kloppen en wortel en bieslook toevoegen.
Even goed doormengen en eventueel verder op smaak brengen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stoofpot
/
Vis