Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Nachos met pittige surimisalade
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bosuitje
▢
1
trostomaat
▢
1
eetlepel
jalapeño-pepersaus
potje à 85 gr. Casa Fiësta
▢
1
bol
gember
▢
¼
zakje
verse koriander
▢
200
gram
surimi
▢
enkele druppels tabasco
▢
zout
▢
versgemalen zwarte peper
▢
20
nachos
ronde tortillachips, Casa Fiësta.
Instructies
Snijd de het bosuitje in dunne ringetjes.
Ontvel de tomaat door deze in te kruisen en onder te dompelen in kokend water.
Halveer de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
Snijd de gember fijn.
Knip de helft van de koriander fijn boven een kommetje of kopje.
Snijd de surimi in stukjes.
Schep in een kom de bosui, de tomaat, de pepersaus, de gember, de fijngehakte koriander en de surimi door elkaar.
Breng op smaak (pittig) met tabasco, zout en peper.
Schep de salade op de nachos.
Leg de nachos op een schaal en garneer met de overgebleven blaadjes koriander.
Notities / Tips / Wijnadvies
In plaats van nachos kunt u ook rondjes van ca. 5 cm uit bloemtortilla's steken en deze in een koekenpan knapperig bruinbakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Taco's & Nacho's
/
Tapas
Land van herkomst
Mexico
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch