Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met tonijnsaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
ui
gesnipperd
▢
2
teentjes
knoflook
gesnipperd
▢
250
g
champignons
in plakjes
▢
2
blikken tomatenblokjes à 400 g
▢
1½
eetlepel(s)
gedroogde oregano
▢
peper
▢
zout
▢
400
g
spaghetti
▢
2
blikken tonijnchuncks op water à 185 g
uitgelekt
Instructies
Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook al omscheppend op een halfhoog vuur goudgeel en glazig.
Bak de champignons 5 minuten mee.
Voeg de tomatenblokjes met het vocht, de oregano en peper en zout naar smaak toe en laat alles zonder deksel op de pan 15 minuten zachtjes koken.
Kook intussen de spaghetti in ruim water met zout beetgaar.
Schep de tonijnchuncks erdoor en warm kort door.
Serveer met de spaghetti.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gekookte prei.
Wijnadvies:
Adelasia Cortese, Italië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis