Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met zalm, spinazie en rigotta
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
tagliatelle
▢
100
g
rigotta
▢
1
deciliter
melk
▢
300
g
spinazie
gewassen
▢
300
g
zalm
stukjes 2 x 2 cm
▢
20
g
boter
▢
olijfolie
▢
peper
▢
zout
▢
nootmuskaat
Instructies
Tagliatelle koken als op de verpakking staat aangegeven.
Olie verhitten en spinazie snel bakken en in een zeef uit laten lekken.
Boter in de wok verwarmen; zalm peperen en zouten.
Zalm in boter bakken; spinazie toevoegen met de melk en de rigotta.
Blijven roeren tot een gladde saus verkregen is.
Pasta erbij en zachtjes verwarmen.
Op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Zalm