200gramBonduelle velderwtjesdiepvries, hoeft niet ontdooit
1dessertlepel knoflookpoeder
1blokjesgroentebouillonom de pasta in te koken
1blokjesrunderbouillonverkruimeld, om door de saus te mengen
1,5eetlepelGreensweet Stevia Brown25 gram
zwarte pepervers gemalen
Instructies
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in het groentebouillonblokje.
Bak de kipbraadworst met de ui, de peper, de Greensweet Stevia Brown en de bleekselderij zonder boter of olie een minuut of 5 in een wok al roerend aan.
Voeg de pastasaus en het knoflookpoeder toe.
Roer goed door elkaar en roerbak 2 minuten.
Voeg dan de velderwtjes, het verkruimelde runderbouillonblokje en de kruidenkaas toe.
Meng alles goed door elkaar en zet het vuur laag.
Laat een minuut of 5 staan zonder deksel.
Doe na die 5 minuten de pasta en de courgettepasta erbij en meng dat goed door elkaar.
Voeg dan de helft van de gesneden rucola, de gehalveerde tomaatjes en de basilicumblaadjes toe.
Roer alles door elkaar en laat nog 2 minuutjes warm pruttelen.
Strooi nog wat zwarte verse peper over het gerecht.
Schep de rest van de rucola in een diepbord en schep de pasta er bovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heb je nog punten over, kun je er lekker een eetlepel geraspte kaas over heen doen.