300gramkip braadworstof kalfsaucijs (is hetzelfde aantal in punten)
1uigesnipperd
100mlRemia tomaten ketchup
1eetlepeltomatenpuree
2eetlepelsbalsamicoazijn
2eetlepelserythritol Greensweet suiker
1eetlepelsojasaus
1theelepelchilipoeder
¾eetlepelkerriepoeder
pittige kruidenzuurkoolhoeveelheid naar smaak, is 0 punten
200gramAviko’s oma’s smulfrieten uit de airfryer
100mlwater
2theelepelbecel light
eventueel
4eetlepelsRemia fritessaus 5%2 per persoon, dan komt er 1 punt per persoon bij!!!!!!
Instructies
Maak de frieten in de airfryer volgens de verpakking.
De zuurkool eet je er rauw bij, hoeveelheid naar smaak.
Braad de kipbraadworst zonder olie of vet in 10 minuten in een grillpan gaar.
Fruit de ui in de Becel aan en voeg de tomatenpuree en toe en roer even goed door elkaar.
Voeg 100 ml water toe en de balsamicoazijn, tomatenketchup en de Greensweet Erythritol suiker en meng goed. Laat een paar minuutjes pruttelen op zacht vuur.
Snij ondertussen de braadworst in stukjes en voeg toe.
Maak af met de sojasaus, chilipoeder en kerrie (naar smaak).