Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Gerookte vissalade met pesto dressing
voor 2 personen,
10 punten per persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
gemengde ijsbergsla
▢
2
tomaatjes
in plakjes
▢
200
gram
gerookte zalm
▢
180
gram
makreel filet
▢
125
gram
forel filet
peper
▢
10
surimi sticks
▢
Amsterdamse uien
naar keus, geen punten
▢
augurkjes
naar keus, geen punten
Voor de dressing:
▢
2
eetlepel(s)
rode pesto
groen mag ook
▢
4
eetlepel(s)
fritessaus
Remia 5 % vet
▢
1
eetlepel(s)
witte wijn azijn
▢
1
eetlepel(s)
limoensap
▢
1
eetlepel(s)
mosterd
naar keus, mild of scherp
▢
1
eetlepel(s)
Greensweet Stevia Erythritol suiker
▢
peper
uit de molen naar smaak
▢
zout
uit de molen naar smaak
Instructies
Meng alle ingrediënten voor de dressing met elkaar.
Leg de sla op een bord en doe er wat dressing over.
Leg de vis, de tomaatjes, de olijven, de augurk en de Amsterdamse uien op de sla.
Maak af met de rest van de dressing.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
/
Vis