Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Gerookte Visschotel a la Sandra
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
40
gram
rucola
gesneden
▢
40
gram
gemengde sla
▢
200
gram
gerookte forel
▢
200
gram
gerookte haring
▢
200
gram
gerookte zalm
▢
200
gram
makreelfilet
▢
1
blokjes
tonijn in water
uitgelekt
▢
30
gram
groene pesto
▢
verse
peper
naar smaak
▢
zout
naar smaak
▢
2
eetlepels
kappertjes
▢
30
gram
Italiaanse pitten croutons
Appie
▢
100
ml
Spicy Garlic saus
van 2Bslim
▢
30
ml
fritessaus
remia 5%
Instructies
Doe de rucola en de gemengde sla in een diep bord. Doe er wat Spicy Garlic saus overheen.
Meng de uitgelekte tonijn met de pesto en de fritessaus en maak op smaak met peper en/of zout.
Verdeel de vis over de twee borden.
Stooi er wat Italiaanse pitten croutons over heen en per bord een eetlepel kappertjes.
Doe er als laatste nog wat van de Spicy Garlic saus overheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Gezond en vullend.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis