200gramspaghettiongekookt (vóór gekookt volgens verpakking)
600gramgarnalengrote diepvries, ontdooit, rauw en gepeld
380mlvisfonduit een pot
70gramtomatenpuree
1rode paprikain blokjes
1gele paprikain blokjes
2sjalotjesgesnipperd
1rode peperklein gesneden
8tenenknoflookverse / 4 teentjes geplet en klein gehakt, 4 teentjes in plakjes
1pakjetomaat330 ml gezeefde
25grammaïzenaopgelost in een beetje water
75gramrucola slaklein gesneden
150gramcherry tomaatgehalveerd
30gramansjovisuitgelekt (klein gesneden)
5gramcayennepeper
80gramParranosnippers
2kleinemaggi blokjesverkruimeld
20mlbecel light
Instructies
Fruit de sjalot, ansjovis, rode peper en de klein gehakte knoflook in de becel light.
Voeg de rode en gele paprika toe, roerbak even mee, doe de tomatenpuree erbij en bak even mee.
Doe de tomaatjes, de knoflook plakjes, de visfond, de verkruimelde maggiblokjes, de cayennepeper en het maïzena papje toe en laat op hoog vuur 3 minuutjes pruttelen.
Voeg de gezeefde tomaat en de garnalen toe en roerbak dit op hoog vuur een minuut of 2.
Doe de voor gekookte spaghetti en de courgette sliertjes toe en roerbak dit 3 minuutjes.
Draai het vuur uit en meng de rucola sla en de parrano snippers door het gerecht.