Zet alles gewassen, afgepast, afgewogen en gesneden klaar (ik doe dat altijd, dat kookt overzichtelijk)
Verwarm de oven vóór op 200 graden.
Bak in de olie de uit, paprika, gedroogde tomaatjes even aan en als de uien een beetje zacht zijn voeg je de courgettes, paprika en knoflook toe.
Roerbak dit een minuut of 5 op hoog vuur.
Voeg de gezeefde tomaten, de velderwtjes, de basilicumpasta, de Italiaanse kruiden, het gerookt paprikapoeder en het verkruimelde bouillonblokje toe.
Roer door elkaar laat heet worden en laat een minuut of 5 pruttelen.
Proef even en voeg eventueel zout en/of peper naar smaak toe.
Doe om en om een laagje groenten en lasagne bladen. Ik begon met groenten, lasagne bladen, groenten, lasagne bladen en uiteindelijk groenten. (twee lagen lasagne bladen dus).
Maak af met de plakjes tomaat en de geraspte kaas.
Bedek de schaal met folie.
Doe de schaal 20 minuten in het midden van de oven met de folie erop en dan nog 20 minuten zonder folie.
Schep op je bord en doe er wat gedroogde basilicum en geroosterde pijnboompitten bovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voor mensen bij de Weight Watchers….Dit recept exact zoals beschreven is voor 4 personen en is 11 punten