Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Arretjescake van Astrid Veltman v5
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
gram
cacao
▢
200
gram
biscuit
▢
250
gram
diamantvet
▢
200
gram
witte basterdsuiker
▢
3
eieren
▢
1
theelepel
koffie-extract
Instructies
Klop de basterdsuiker en de eieren schuimig.
Smelt het vet, zonder het te veel te verhitten.
Voeg de cacao lepel voor lepel aan het eieren-suikermengsel toe.
Breek de biscuit in kleine stukjes en voeg die aan het cacaomengsel toe.
Meng alles goed door elkaar.
Voeg het vet toe en roer tot een gladde massa ontstaat.
Leg vetvrij papier in een cakeblik, leg het mengsel erop en laat het in de koelkast ± 2
uur opstijven.
Snijd de cake dan in plakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake