Filetto di branzino in salsa di limone, fagioli, zucchine gialle e bruschette al limone.
Witte vis met citroensausje / Een kleurrijk geheel van witte vis, groene boontjes, zoete paprika en gele courgette.En wanneer je je een beetje inhoudt bij het verrukkelijke citroensausje, dan is het nog eens een verantwoorde maaltijd…
Maak van boter, bloem en melk een mini-hoeveelheid roux, voeg slagroom, citroensap en citroenrasp, bouillonpoeder toe en breng de saus op de gewenste dikte (eventueel een scheutje melk toevoegen).
Maak de saus op smaak met een klein beetje suiker, peper & zout.
Bak of gril de vis gaar.
Houd je na het bakken een beetje kookvocht over, meng dat dan door het citroensausje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voor kleurrijk geheel kun je deze witte vis serveren met sperzieboontjes, zoete paprika of gele courgette. En om het nog lekkerder te maken, serveer je er citroen-bruschette bij (klik hier voor het recept).