Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Chocoladecrêpes met muntsaus
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Voor de crêpes:
▢
2
eieren
▢
80
gram
bloem
▢
1
eetlepel
cacao
▢
3-3 1/25
dl
melk
▢
Voor de saus:
▢
¼
liter
crème fraîche
▢
2
eetlepels
muntsiroop of Crème de Menthe
▢
verse
muntblaadjes
Instructies
Roer een beslag van de eieren, de bloem, de cacao en de melk, bak hiervan 12 dunne crêpes en houd die warm.
Verwarm ± 2/3 van de crème fraîche met de muntblaadjes en de likeur en laat dit langzaam tot een dikke saus inkoken.
Bestrijk de crêpes met de rest van de crème fraîche en vouw ze in vieren.
Schenk op elk bordje een laagje muntsaus en leg hier 3 gevulde chocoladecrêpes op.
Serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Pannenkoeken