Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappel artisjok gratin
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
1
pot
artisjokharten
Bonduelle, 370 ml, uitgelekt en in vieren
▢
½
kuipje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden
à 245 g
▢
1
zakje
minikrieltjes
voorgekookt, 450 g
▢
25
g
belegen 48+ kaas
geraspt
Instructies
Verwarm de artisjokharten samen met de Boursin Cuisine.
Schep de minikrieltjes erdoor.
Doe het mengsel over in een ingevette ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas.
Bak de gratin 10-15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven (220°C) tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Ovenschotel