Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappel kaas pannenkoek
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
rasp
theedoek
schaal
grill
Ingredients
▢
1
kg
aardappels
▢
2
eieren
geklutst
▢
2
uien
fijn gesnipperd
▢
2
eetlepels
bloem
▢
1
theelepel
fijngehakte verse koriander
▢
60
g
geraspte cheddar
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
dl
yoghurt
Instructions
Schil de aardappelen en rasp ze.
Spoel de geraspte aardappels grondig af onder koud stromend water en laat ze uitlekken op keukenpapier of een schone theedoek.
Dep ze droog.
Meng de geraspte aardappels, geklutste eieren, gesnipperde ui, bloem, fijngehakte koriander, geraspte cheddar en peper naar smaak in een schaal.
Verwarm de olijfolie op matig vuur in een pan met anti-aanbaklaag.
Verdeel het aardappelmengsel gelijkmatig over de bodem van de pan en laat het 15 minuten zachtjes bakken.
Zet de pan vervolgens nog 10 minuten onder een voorverwarmde grill op matig vuur tot de bovenkant goudbruin is en de pannenkoek volledig gaar is.
Snijd de pannenkoek in taartpunten en serveer ze met een lepel yoghurt erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke aardappelkaaspannenkoek!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Kaas
/
Pannenkoeken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch