Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelen gebakken met ham en ui
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Aardappels
▢
Zout
▢
Ui
▢
1
teentje
knoflook
▢
1
dikke
plak ham
▢
Boter
▢
Olie
▢
Peper
▢
Bieslook
Instructies
Schil en was de aardappelen.
Breng in een pan water met zout aan de kook.
Kook de aardappelen in ongeveer 15 minuten bijna gaar.
Giet de aardappelen af, laat ze afkoelen en snijd ze in plakjes.
Pel de uien en knoflook.
Snijd de uien in ringen en de ham in blokjes.
Verhit boter en olie in een koekenpan.
Bak de ui en ham gedurende 5 minuten goudbruin en schep ze uit de pan.
Pers de knoflook boven de pan uit.
Bak de aardappelen in 10 minuten aan beide kanten goudbruin.
Schep de ui en ham erdoor.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Doe het geheel in een schaal en strooi er bieslook over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze gebakken aardappelen met ham en ui!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Vlees
/
Vleesvervangers