Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelmandjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
aardappelen
grote
Instructies
Schil de aardappelen, rasp ze grof en zet de aardappelrasp tenminste 30 minuten in ijskoud water.
Droog de aardappelrasp daarna tussen 2 doeken.
Verhit het frituurvet en houd de zeef er even in.
Bedek dan het kommetje van het grootste zeefje met aardappelrasp, druk daar de kleine zeef in en bak het zo in het frituurvet goudbruin.
Maak de zeefjes dan boven keukenpapier los en haal het aardappelmandje voorzichtig van de zeef los.
Herhaal dit nog drie maal.
Notities / Tips / Wijnadvies
Houd de aardappelmandjes tot het gebruik warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten