Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelomelet met chorizo
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
gourmetgrill
gourmetpannetje
kom
Ingrediënten
▢
4
ei
▢
1
eetlepel(s)
Provençaalse kruiden
gedroogde
▢
peper
▢
50
gram
chorizo
fijngehakt
▢
225
gram
aardappels
▢
½
ui
in dunne partjes
▢
50
gram
São Jorge
geraspt
▢
olijfolie
Instructies
In kom eieren loskloppen met 2 eetlepels water, Provençaalse kruiden, zout en peper.
Chorizo in kom mengen met aardappelgolfjes en ui.
In gourmetpannetje olijfolie verhitten.
Kwart van aardappelmengsel al omscheppend 5-6 minuten bakken.
Eimengsel erover schenken en laten stollen.
Wat kaas erover strooien en pannetje onder gourmetgrill schuiven, tot bovenkant van omelet lichtbruin kleurt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Vlees
Land van herkomst
Spanje