Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelpuree met maïs en gegrilde hotdog
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
500
g
worteltjes geschrapt
▢
zout
▢
1
blik
Unox Hotdogs
uitgelekt
▢
2
zakjes aardappelpuree à la minute
Maggi
▢
1
blik
korrelmaïs à 300 g
uitgelekt
▢
tomatenketchup
Instructions
Kook de worteltjes met zout naar smaak in weinig water net gaar.
Dep de hotdogs met keukenpapier droog en leg ze op een rooster onder de hete grill.
Rooster ze in ± 5 minuten en keer ze tussentijds eenmaal.
Breng ½ l water aan de kook.
Neem de pan van het vuur en roer er de inhoud van de pakjes pureemix met een garde door.
Roer de maïs erdoor en verwarm alles kort door.
Giet de worteltjes af en serveer de hotdogs met de puree, de worteltjes en de ketchup.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vlees