Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Acar campur
(gemengd)
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
¼
witte kool
▢
100
gram
sperzieboontjes
▢
⅛
bloemkool
▢
10
worteltjes
▢
1
ui
▢
¼
komkommer
▢
1
cabé
▢
4
deciliter
azijn
▢
½
theelepel
kunyit
kurkuma
▢
knoflookpoeder
▢
3
eetlepel
suiker
▢
1
theelepel
djahé
gemberpoeder
▢
1
theelepel
zout
Instructies
Groenten schoonmaken en kleinsnijden.
De kruidenazijn met 3 dl water aan de kook brengen samen met wat zout, de kunyit, knoflookpoeder, suiker en Jahé.
De cabé opensnijden, pitjes eruit, klein snijden en aan de azijn toevoegen.
Als dit goed kookt, de groenten toevoegen en circa 7 minuten laten koken.
Tot slot dit mengsel goed laten afkoelen en in flesjes of potjes doen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch