Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Advocadomousse met garnalenbootjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
rijpe
avocado's
▢
3
eetlepels
citroensap
▢
2
theelepels
mosterd
▢
2
eetlepels
zure room
▢
een snufje
zout
▢
250
gr ontdooide
reuze garnalen
of cocktailgarnalen
▢
1
gepeld
sjalotje
geraspt
▢
2
ontvelde
tomaten
in kleine stukjes
▢
1
theelepel
tabasco
Instructies
Snijd de avocado in de lengte tot aan de pit door.
Draai de helften van elkaar en verwijder de pit.
Schep het vruchtvlees uit de schillen.
Bestrijk de binnenkant van de vier avocadoschillen met 1 eetlepel citroensap om verkleuring te voorkomen.
Gooi de rest van de schillen weg.
Pureer of prak het vruchtvlees van de avocado's.
Roer de mosterd, 2 eetlepels citroensap, de zure room en een snufje zout door het vruchtvlees.
Schep de garnalen, de geraspte sjalot, de stukjes tomaat en tabasco door elkaar.
Vul de vier avocadoschillen met het garnalenmengsel.
Schep op elk bord een bergje van de avocadomousse en leg het garnalenbootje ernaast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vis
/
Voorgerechten
/
Zeevruchten