Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ajam masak mosterd van Astrid Veltman
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
wadjan
Ingrediënten
▢
1
kip
▢
6
rode lomboks
▢
10
rode ui
▢
knoflook
▢
1
theelepel
mosterd
▢
wat
asemwater
▢
azijn
Instructies
Maak de kip schoon en snijd hem in stukjes.
Snipper de lomboks, de uien en de knoflook fijn en wrijf ze in de tjobèk tot een boemboe.
Verhit wat olie in een wadjan of koekenpan en fruit de boemboe hierin.
Doe er de stukjes kip, wat asemwater, wat azijn en de mosterd bij en laat de kip in dit sausje zacht koken.
Dit gerecht moet helemaal droog zijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
Land van herkomst
Indonesië