Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Alu bhoone
Gesauteerde aardappelen
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
1
kg
aardappels
▢
1
theelepel
kurkuma
koenjit
▢
½
theelepel
laurierpoeder
▢
½
theelepel
uiepoeder
▢
½
theelepel
chilipoeder of cayennepeper
▢
1
theelepel
garam masala
▢
½
theelepel
versgemalen zwarte peper
Instructions
Kook de aardappelen kort. Pel ze daarna, als ze ongeschild worden gekookt.
Snijd de aardappelen in stukjes of plakjes.
Verhit boter in de pan en voeg de aardappelen toe, samen met de kurkuma en
laurier.
Bak ze 5 minuten, voeg dan zout, uiepoeder en chilipoeder toe en bak nog ± 5
minuten. Voeg dan de garam masala toe en nog wat boter.
Meng de aardappelen er goed door, leg een deksel op de pan en houd alles
nog enkele minuten op een laag vuur.
Voeg voor het opdienen wat zwarte peper toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch