Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Alu kauli ko tarkari
Bloemkool en aardappel curry
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
½
bloemkool
in roosjes
▢
2
aardappels
geschild, 5 minuten gekookt en in blokjes
▢
100
GRAM
doperwten
▢
2
TEENTJES
knoflook
uitgeperst
▢
2
groene pepers
gehakt
▢
STUKJE
gemberwortel
geraspt
▢
½
theelepel
koenjit
GEELWORTEL
▢
½
THEELEPEL
komijnzaadjes
▢
½
THEELEPEL
garam masala
▢
groene koriander
geknipt
Instructions
Fruit de komijnzaadjes twee minuten, doe de aardappels erbij en fruit nog 4 minuten.
Doe de rest van de ingrediënten erbij, behalve de groene koriander, en zout naar smaak, voeg 1 deciliter water toe, doe een deksel op de pan en stoof 10 minuten.
Bestrooi met groene koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
Land van herkomst
India
/
Nepal
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch