Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Amerikaanse runderschotel
Deze smaakvolle "Amerikaanse runderschotel" is heerlijk met een bolletje, tortilla's of als vulling voor taco's, en serveer het met een frisse groene of koolsalade!
Porties:
6
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Slowcooker
9
uur
uur
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
slowcooker
Ingrediënten
▢
1,5
kg
doorregen runderlappen
in blokjes
▢
300
ml
witte wijn
▢
500
g
gezeefde tomaten
▢
2
eetlepels
Tabasco
of naar smaak
▢
4
teentjes
knoflook
fijngehakt
▢
Zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
▢
4
lente-uitjes
fijngesneden
Optioneel:
▢
Verse
koriander
voor garnering
Instructies
Leg het rundvlees in de slow cooker.
Giet de witte wijn en gezeefde tomaten over het vlees en voeg Tabasco, knoflook, zout en peper naar smaak toe.
Dek af en kook gedurende 8-9 uur op een lage stand in de slow cooker tot het vlees mals en gaar is.
Gebruik een vork om het draadjesvlees uit elkaar te halen en meng het goed met de sappen in de slow cooker.
Voeg de fijngesneden lente-uitjes toe en garneer eventueel met verse koriander voor het serveren.
Voedingswaarden
Calories:
400
kcal
|
Protein:
35
g
|
Vet:
20
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
Land van herkomst
America