Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Andijvie op z'n Vlaams
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
andijvie
▢
50
gr
boter
▢
½
citroen
het er sap van
▢
2
dl
ingekookte bruine fond
▢
water
Instructies
Reinig de andijvie, was hem en laat uitlekken.
Leg de groente vervolgens rauw in een met boter ingesmeerde, vuurvaste schotel en voeg er het citroensap en een weinig water aan toe.
Dek de schotel met boterpapier en een omgekeerd bord af en stoof de groente in de oven gaar.
Laat het kooksap met de bruine fond inkoken.
Schik de groente op een schotel en overgiet hem met het inkooksel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
België