Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ang sio hie
kabeljauw met een zoetzure groentensaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
dikke moten
kabeljauw
▢
4
teentjes
knoflook
▢
2
stuks
uien
fijngesneden
▢
1
stuks
rode lombok
fijngesneden
▢
½
kopje
uiengroen
▢
250
g
witte kool
gesneden
▢
1
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
uitjes
gebakken
▢
1½
kopje
vleesbouillon
▢
meel
▢
azijn
▢
peper
▢
zout
naar smaak
Instructies
Vis inwrijven met wat zout en bakken in olie.
De uien bakken in wat olie en de fijngesneden uien, de kool, het uiengroen, de ketjap, de lombok ,peper en zout toevoegen.
Als de groenten gaar zijn, bind u de saus met wat meel.
Vlak voor het opdienen doet men de vis en nog wat van de gebakken uitjes in de saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vis
Land van herkomst
China