Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Angelus bierpap
Porties:
4
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
¼
liter
slagroom
▢
35
gr
suiker
▢
2
eidooiers
▢
10
gr
vanillesuiker
▢
¼
theelepel
kaneel
▢
1
theelepel
maïzena
▢
fruit
naar keuze
▢
1
flesje
vruchtenbier
Instructies
Verwarm de slagroom met de suiker in een pan.
Maak een papje van de eidooiers, de vanillesuiker, de kaneel, en een scheutje bier
en voeg dit mengsel al roerend met een houten lepel aan de warme room toe.
Zet de pan terug op het vuur en laat het al roerend nog even doorkoken.
Voeg daarna van het vuur af de rest van het bier toe en laat het in de koelkast afkoelen.
Vul een diep bord met het fruit en zet ook dat in de koelkast.
Schep voor het opdienen een ruime hoeveelheidbiersoep over het fruit.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Ontbijt
Land van herkomst
België