Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ansjovisboter met groene kruiden
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
6
Ansjovis filets
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
fijngehakte
▢
½
theelepel
marjolein
fijngehakte
▢
½
theelepel
paprikapoeder
▢
2
eetlepel(s)
citroensap
▢
100
gram
boter
▢
stokbrood
Instructions
Wrijf de ansjovis met de peterselie en de marjolein tot een pasta.
Roer het paprikapoeder, het citroensap en de boter erdoor en laat het in de koelkast een paar uur staan.
Maak van de ansjovisboter met een meloenboor bolletjes, of snijd er blokjes van.
Warm het stokbrood op en serveer het erbij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Boters
/
Tapas
Land van herkomst
Spanje