Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Antipasti van Astrid Veltman
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
6
sneetjes
stokbrood
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
tomaat
▢
versgemalen peper
▢
10
gram
Parmezaan
verse , of overjarige Goudse kaas
▢
1
eetlepel
kappertjes
▢
10
zwarte olijven
▢
6
plakjes
salami
▢
½
eetlepel
pesto
▢
4
artisjokharten
blik
Instructions
Rooster het stokbrood.
Halveer het teentje knoflook, wrijf het stokbrood ermee in en druppel 1 eetlepel olijfolie over het stokbrood.
Snijd de tomaat in plakjes, leg die op het stokbrood en maal er peper boven.
Snijd of rasp grove snippers van de kaas en verdeel die over de tomaat.
Strooi de kappertjes erover.
Leg de broodjes op 2 bordjes.
Leg de olijven en de plakjes salami ernaast.
Roer 1 eetlepel olie en de pesto door elkaar en schep de artisjokharten erdoor.
Leg ze in het midden van de bordjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Tapas
Land van herkomst
Italië