Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Argentijnse empanadas
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
1
oranje paprika
▢
3
gepelde tomaten
blik
▢
1
klein blikje
maïs
▢
2
tartaartjes
▢
chilipoeder
▢
zout
▢
4
pitabroodjes
Instructies
Maak de ui en de paprika schoon en snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes.
Snijd de tomaten fijn. Laat de maïs uitlekken.
Doe de tartaartjes in een braadpan en bak het op laag vuur in eigen vet gaar en rul.
Bak de ui en paprika kort mee.
Voeg de tomaten en de maïs toe en warm het geheel goed door.
Maak het pittig op smaak met chilipoeder en zout.
Rooster de pitabroodjes in de broodrooster bruin.
Snijd de broodjes open en vul ze met het mengsel.
Wikkel de pitabroodjes in servetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Argentinië