Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Asperge broccoli wortelroerbak
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gram
asperges
geschilde
▢
250
gram
broccoli
in roosjes
▢
1
wortel
in dunne plakjes
▢
½
eetlepel(s)
maïsolie
Voor de saus:
▢
1
eetlepel(s)
sojasaus
▢
1
eetlepel(s)
appel azijn
▢
1
eetlepel(s)
gember
fijngesneden geconfijte
▢
1
rode peper
fijngesneden / zonder zaadjes
Instructies
Snijd de asperges in 3 cm lange reepjes.
Vermeng de ingrediënten voor de saus.
Doe de groenten in een kom en marineer ze, onder af en toe roeren, minstens 1 uur in de saus.
Verhit de maïsolie in een wok of wadjang en roerbak de groenten ± 6 minuten.
Voeg, als het te droog wordt, af en toe een eetlepel water toe; de groente moet nog knapperige zijn.
Serveer direct met bijvoorbeeld rijst of noedels.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch