Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aspergeomelet met ham en aardappels
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
magnetron
Ingrediënten
▢
500
g
witte asperges
▢
1
duopak aardappelschijfjes
700 g
▢
1
pakje schouderham
ca. 140 g
▢
8
eieren
▢
1
pakje seizoenssaus voor asperges
37 g
▢
½
zakje
verse bieslook
a 25 g
▢
5
eetlepel(s)
vloeibare margarine
Instructies
Asperges dun schillen en houtachtige uiteinden afsnijden.
Asperges in stukken van 4 cm snijden, in 8 min. gaarkoken en laten uitlekken.
Aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen in magnetron.
Eieren met zout en peper loskloppen.
Ham in reepjes snijden. Bieslook fijnknippen.
In koekenpan 3 el margarine verhitten en de omeletten bakken.
Deze warm houden.
Saus met rest van margarine volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Grootste deel hamreepjes door saus roeren.
Helft bieslook door aardappels mengen.
Rest van bieslook door asperges mengen.
Omeletten over vier borden verdelen.
Asperges erop scheppen en omelet dichtvouwen.
Saus erover schenken en met rest hamreepjes garneren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Met aardappelschijfjes serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Asperges
/
Ei
/
Groenten
/
Varkensvlees
/
Vlees
Jaargetijde:
Lente