Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aspergesalade met truffelvinaigrette
Snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eieren
M
▢
500
g
witte asperges
▢
5
eetlepel(s)
olijfolie
extra vierge met truffelaroma fles à 250 ml
▢
2
eetlepel(s)
witte wijnazijn
▢
150
g
graskaas
of Goudse jonge kaas
▢
1
zak
gemengde sla extra
200 g
▢
1
stokbrood
▢
50
g
kruidenboter
Instructies
Eieren in ca. 8 minuten hard koken.
In asperge pan of hoge pan water koken.
Houtachtige uiteinden van asperges snijden.
Asperges dun schillen, vanaf vlak onder de kop.
Asperges in ca. 15 minuten gaar koken.
Van olie, azijn, zout en peper dressing roeren.
Kaas in blokjes snijden.
Eieren pellen en in plakjes snijden.
In grote schaal sla leggen.
Asperges, ei, kaas en dressing erover verdelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met stokbrood en kruidenboter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Asperges
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
Jaargetijde:
Lente