Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aspergetoast met Ham en Kaas
Een heerlijke toast met asperges, ham en kaas, perfect als lunchgerecht of luxe borrelhapje.
Porties:
1
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grill
mes
snijplank
Toastrooster
Ingredients
▢
1
plak
jong belegen kaas
▢
1
plak
ham
▢
1
sneetje
brood
▢
3
puntasperges
▢
5
gram
boter
▢
Paprikapoeder
Instructions
Rooster het brood.
Besmeer het brood met boter.
Beleg het brood met de plak ham.
Leg de puntasperges op de ham.
Vouw de ham over de asperges, zodat de kopjes eruit steken.
Leg de plak kaas op de ham en asperges.
Laat de kaas smelten onder de grill.
Strooi paprikapoeder over de toast.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer de toast direct na bereiding.
Wijnadvies:
Droge witte wijn, zoals Sauvignon Blanc
Voedingswaarden
Calories:
250
kcal
|
koolhydraten:
15
g
|
Protein:
18
g
|
Vet:
12
g
|
Zout:
2
g
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Broodjes
/
Lunch
/
Tosti's
/
Tussengerecht
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Nederland
Jaargetijde:
Lente