Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Atjar taugé
zoetzuur van taugé
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
afsluitbare pot
Ingrediënten
▢
250
gram
taugé
▢
2
uien
fijngesneden
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
1
rode paprika
of lombok
▢
2
kopjes
azijn
▢
2
eetlepel(s)
suiker
Instructies
Was de taugé en verwijder de groene schilletjes.
Snij de paprika (of rode lombok) in zeer kleine stukjes.
Vermeng de taugé met de uien, knoflook en paprika goed door elkaar en doe dit in een glazen pot.
Breng dan de azijn met de suiker aan de kook.
Giet dan de kokende azijn bij de groenten en laat dit afkoelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze atjar is lang in de koelkast houdbaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
Indonesië