Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aubergine tapas
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
ovenschaal
Oven
Ingrediënten
▢
4
kleine
aubergines
▢
350
gram
lamsgehakt
▢
1
ei
▢
1
ui
gesnipperde
▢
3
teentjes
knoflook
▢
1
eetlepel
peterselie
gehakte
▢
zout
peper
▢
¼
theelepel
kaneel
▢
125
gram
geraspte Manchego
kaas
▢
1,25
deciliter
olijfolie
Instructies
Spoel de aubergines af, snijd ze in de lengte doormidden en hol ze uit.
Meng het gehakt met de ui, knoflook, kaneel, peterselie en zout en peper.
Vul de aubergines met dit mengsel en bestrooi ze met de kaas.
Verhit de olijfolie in een ovenschaal, leg de aubergines erin en zet de schaal, afgedekt met aluminiumfolie, in de op 200°C voorverwarmde oven.
Bak de aubergines 40 minuten.
Verwijder na 30 minuten het aluminiumfolie
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Lamsvlees
/
Tapas
/
Vlees
Land van herkomst
Spanje