Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Authentieke Chinese Kippenbouillon
Geniet van deze heerlijke en veelzijdige Chinese kippenbouillon!
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
schoongemaakte
soepkip
▢
1
prei
▢
2
uien
in stukken
▢
3
cm
verse gember
▢
3
liter
water
Instructies
Doe alle ingrediënten in een pan.
Laat ze 2 uur stoven op middelhoog vuur totdat het vocht is ingekookt tot de helft.
Verwijder regelmatig het schuim tijdens het koken.
Zeef de bouillon.
Notities / Tips / Wijnadvies
De gekookte kip kan worden gebruikt in diverse andere gerechten, zoals foe yong hai, tjap tjoi, lemper, bak pao en salades.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bouillon
/
Kip
/
Voorgerechten
Land van herkomst
China