Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Babi ketjap met sinaasappel
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zak
Conimex Wok Noedels
250 g
▢
400
g
hamlappen
▢
3
sinaasappels
▢
Wok Olie
▢
1
bakje
Conimex Boemboe voor Babi Ketjap
▢
600
g
Chinese wokgroenten
▢
2
theelepels
Conimex Kerrie Djawa
▢
3
eetlepels
Conimex Ketjap Manis
Instructies
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten en met koud water afspoelen.
Snijd het vlees in stukjes.
Pers 2 sinaasappels uit.
Schil de andere sinaasappel en verdeel deze in partjes.
Snijd de partjes elk in 4 stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin het vlees 5 minuten.
Voeg de boemboe en het sinaasappelsap toe.
Goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
Verhit een hapjespan. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 5 minuten.
Voeg het kerriepoeder toe en wok het 1 minuut mee.
Wok vervolgens de noedels en ketjap 2 minuten mee.
Roer de stukjes sinaasappel door de babi ketjap.
Verdeel de noedels en babi ketjap over de borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters
Jaargetijde:
Snel te maken