Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Banketbakkersroom 2
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
▢
½
vanillestokje
▢
2
dl
melk
▢
2
eieren
▢
20
gram
bloem
▢
26
gram
suiker
Instructions
Snijd het vanillestokje open en haal het merg eruit.
Verwarm 1 1/2 dl melk met het stokje en het merg en houd dit 20 minuten tegen de kook aan.
roer 1 ei met de bloem klontvrij, doe er het tweede ei en de suiker bij en verdun met de rest van de melk.
Verwijder het vanillestokje, giet het eimengsel bij melk en laat het 2 minuten doorkoken.
Zet de pan in een bak koud water en roer het mengsel koud.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Gebak