Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
BBQ-Karbonades met Komkommersalade en Focaccia
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Barbecue
Schaaf
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
fijngeknipte bieslook
▢
1
focaccia afbakbrood
▢
4
schouderkarbonades
▢
1
komkommer
gewassen
▢
1
eetlepel
traditionele olijfolie
▢
4
eetlepels
Silvo BBQ vleeskruiden
▢
6
eetlepels
sladressing naturel
Instructies
Schaaf de komkommer in plakjes en meng deze met de sladressing en de fijngeknipte bieslook.
Wrijf de schouderkarbonades in met de olijfolie en bestrooi ze met de BBQ vleeskruiden.
Bak de focaccia volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
Verpak de karbonades in aluminiumfolie.
Leg de pakketjes vlees ongeveer 7 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue, keer de pakketjes halverwege de bereidingstijd om.
Neem het vlees uit de folie en laat het nog even lichtbruin kleuren op het rooster van de barbecue.
Serveer de karbonades met de komkommersalade en de focaccia.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een robuuste rode wijn zoals een Shiraz of een Malbec past goed bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories:
550
kcal
|
koolhydraten:
45
g
|
Protein:
35
g
|
Vet:
25
g
|
Zout:
2
g
|
Sugar:
4
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Internationaal
Geschikt voor Dieët:
Glutenvrij
/
Lactosevrij