Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Beef Sukiyaki met Ananas en Peultjessalade
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Conimex Beef Sukiyaki
maaltijdpakket
▢
Conimex Wok Olie
▢
300
g
biefstukreepjes
▢
300
g
peultjes
▢
1
blikje
ananasstukjes
▢
6
lente-uitjes
▢
3
eetlepels
citroensap
▢
1
eetlepel
Conimex Sojasaus
Instructies
Meng de marinademix (uit het pak) in een kom met 2 eetlepels olie.
Schep de biefstukreepjes erdoor en laat 10 minuten marineren.
Kook de rijst (uit het pak) in 15 minuten gaar.
Afgieten.
Kook de peultjes in ca. 5 minuten beetgaar.
Afgieten en koud spoelen.
Laat ondertussen de ananasstukjes uitlekken en vang het vocht op.
Snijd de lente-uitjes in smalle reepjes.
Meng het citroensap, 6 eetlepels olie, de sojasaus en naar smaak 1 of 2 eetlepels van het
opgevangen ananasvocht in een ruime schaal met de peultjes en de lente-uitjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de biefstukreepjes 3 minuten.
Voeg 2 dl koud water en de sausmix (uit het pak) toe.
Breng al roerend aan de kook.
Voeg de Mirin (uit het pak) en de ananasstukjes toe en warm 1 minuut mee.
Verdeel de rijst over 2-3 borden en schep de sukiyaki ernaast.
Geef de salade erbij.
Notities / Tips / Wijnadvies
Notitie: Zet knapperige Conimex Gebakken Uitjes en Sambal Oelek op tafel.
Variatietip: Voeg 1 in reepjes gesneden paprika toe aan de salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
/
Salade